VINO AMORE, Peter Taams, wijnkoperij-advies-proeverijen

Enchanté! Over Vino Amore en wijn. Vino Amore, een naam die tot de verbeelding spreekt. Dat is ook de bedoeling. Vino Amore levert mooie wijnen met passie!

 

vino amore 2

Wijn is altijd mijn grote passie geweest, vanwege de eeuwenoude historie, het vakmanschap, de natuur en schoonheid en niet te vergeten de liefde voor het vak van de wijnmaker! Geuren en smaken kunnen de mooiste associaties en beelden oproepen. Geuren en smaken uit zelfs oude tijden. Denk bijvoorbeeld aan kersen, ananas, leer, koffie, mandarijn, of typische geuren van “vroeger” zoals bijvoorbeeld de Fortuin ijsbonbon. Maar ook bloemige alpenweide, boerenschuur, stalmest, een vers gemaaid grasland, cassis, slagroom, vanille. En een mens kan er van alles bij denken, voelen, fantaseren, terugkijken…… Franse zomeravonden, Italiaanse vergezichten, Spaanse siësta’s, Duitse wijnbergen, noemt u maar op. Wijn proeven is altijd genieten, een feest. Wijn is aards maar tegelijkertijd ook “hemels”. Wijn is een eindeloze ontdekkingstocht zonder eindpunt. Wijn is nooit hetzelfde! Vandaar mijn passie voor ‘echte wijnen’. Ga mee op de ontdekkingstocht van geur, smaak en beleving!
Vino Amore is een naam die tot de verbeelding spreekt. Dat is ook de bedoeling. Vino Amore wil graag wijnen leveren die de passie voor wijn in ons naar boven haalt. Het liefst iedere dag. Maar attention, max twee glazen gemiddeld per dag, voor de gezondheid! Opeens is daar een wijn die je opvalt, plezier geeft, “gewoon” een lekkere wijn! Een wijn waardoor je méér van wijn wilt weten en waardoor je ook méér bétere wijnen wilt gaan drinken! Vino Amore is een jonge telg in de regio Papendrecht, Dordrecht en alle Drechtsteden. Wij gaan verder dan de gemiddelde webshop, slijter of supermarkt. Wij kiezen onze wijnen met aandacht en bewaren die met aandacht, onder de juiste omstandigheden! Vino Amore heeft passie voor de ware aard van wijn. Dat betekent dat wij wijnen beoordelen naar hun aard, waar komen ze vandaan? – wat is het klimaat? – hoe is de bodem samengesteld? – hoe wordt de wijn gevinifieerd? Allemaal factoren die een belangrijke rol spelen als het om de uiteindelijke wijn gaat! Onze missie is u een goede wijn waar u genoegen aan beleeft!

 

Contact:

Ary Schefferlaan 24,

Hendrik Ido Ambacht;

tel. 06-23503795