Joker Design

Jouw interieurspecialist midden in Zwijndrecht en hartje Dordrecht.

Wij ademen interieur.

Jouw interieurspecialist midden in Zwijndrecht en hartje Dordrecht. Twee winkels: ieder met een team vol echte professionals. Eén formule: stijlvernieuwing, kleurcombinaties en trends, daar weten wij op het gebied van interieur echt alles van. Kijk je met ons mee naar het assortiment? Dan luisteren wij in de tussentijd goed naar jouw voorkeur. Wij zijn niet (ad)vies van goede tips. Dus heb je hulp nodig? Met een frisse en gezellige blik zorgen we dat jij met het allerbeste ontwerp naar huis toe gaat!

Het is geen geheim dat we al heel wat jaren meegaan. Om precies te zijn zitten we sinds 1955 in Zwijndrecht en sinds 1999 in Dordrecht. In 2021 zijn het Dordtse Jokerdesign en het Zwijndrechtse Van der Wiel gefuseerd tot Joker van der Wiel. Samen vormen we een nog completer bedrijf.
Zo hebben we voor jou nu alle vakkennis in huis. Ieder van ons heeft een achtergrond of studie op het gebied van interieur. We zijn een team van jong en oud, wat zorgt voor een combinatie van flinke ervaring én frisse blikken. Dubbel voordeel! Uiteraard zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends.
 

ONZE WINKELS