Drukkerij JONKHEER

En echt familie bedrijf! 

 

jonkheer_2.PNG

100-jarig bestaan

Drukkerij Jonkheer is al jarenlang een begrip in Dordrecht en omstreken. Ons bedrijf is zeer succesvol in het fabriceren van drukwerk, vlaggen, bedrijfskleding, reclameborden en alles wat daartussen ligt. Op deze website staan de meeste vormen van reclame maken welke door Drukkerij Jonkheer gemaakt kunnen worden. Kortom, wij zijn een echt familiebedrijf en hopen in 2027 ons 100 jarig bestaan te vieren!

 

Onze historie
Maar waar begon het allemaal? Om terug te gaan naar het ontstaan van Drukkerij Jonkheer moeten we terug naar 1927. Bij de Dordrechtsche Drukkerij op het Grote Kerksplein in Dordrecht werkte in die tijd Harry van de Kamp. Wegens onvrede op zijn werk, begon Harry op 1 februari 1927 voor zichzelf en hij noemde zijn bedrijf De Nieuwe Dordrechtsche Drukkerij, welke hij vestigde op de ‘s-Gravendeelsedijk in Dordrecht.
 
 
In 1966 nam Flip Jonkheer deze drukkerij over en veranderde de naam in Drukkerij Jonkheer. De drukkerij bleef aan de ‘s-Gravedeelsedijk zitten, totdat de gemeente Dordrecht de panden aan de dijk saneerde vanwege de komst van de Drechttunnel. Na een paar jaar in de Grote Kerksbuurt te hebben gezeten werd de overstap gemaakt naar een pand aan de Voorstraat 414. In 1983, weer door een sanering, nu vanwege de Boogjes, werden wij weer gedwongen om te verhuizen, omdat de helft van ons pand gesloopt zou worden.
  

Voorstraat

Sindsdien zijn wij gevestigd aan de Voorstraat 348. In het milleniumjaar 2000 heeft Hans Jonkheer de zaak van zijn vader overgenomen. Na vele investeringen heeft Hans nu een bedrijf dat klaar is voor de toekomst met de allernieuwste technieken wat betreft drukken, maar sinds 2017 kunt u ook terecht voor alle vormen van drukwerk en reclamematerialen, mede door een overname van de machines van een overleden vriend. In 2013 is Charlotte Jonkheer, de dochter van Hans, ook in het bedrijf gestapt en zij werken nu samen.

 

Adres:
Voorstraat 348
3311 CW Dordrecht

Openingstijden:
Ma t/m vrij – 8:00 – 17:30
Lunchpauze van 12:30 – 13:00

Za: 9:00 – 13:00
Zo: gesloten