Kiwanis Club Dordrecht is opgericht in 1987 en is een hechte en gezellige serviceclub.

Één van de grootste fundraise activiteiten is de jaarlijkse Kiwanis club Dordrecht Golfdag. Met als vaste uitvalsbasis Golfclub Crayensteijn altijd gegarandeerd voor een leuke dag.
 
Op vrijdag 16 juni 2017 organiseerde Kiwanis Club Dordrecht haar 21e golftoernooi, en een deel van de opbrengst was voor De Buitenwacht. De Buitenwacht is al 32 jaar een plaats waar mensen ( volwassenen en kinderen) met verschillende achtergronden, culturen, waarden en normen, leefwijze elkaar ontmoeten en met elkaar allerlei activiteiten organiseren. De Buitenwacht voert een positief jeugdbeleid onder het motto: De jeugd heeft de toekomst. In dit beleid staan er voor de  kinderen in 2017  een aantal projecten gepland waar de Kiwanis Club Dordrecht graag een financiele bijdrage wil leveren:

  • koken voor kinderen
  • huiswerk huis
  • creative dans

Onze voorzitter Riet Duijkers en onze coördinator van het huiswerkhuis Gerard Vetter hebben uit handen van Karin Lambrechts, wethouder zorg en welzijn van de gemeente Dordrecht ontvangen. Er zijn leuke foto's gemaakt van deze dag. Klik op de foto voor het hele album.

 DSC 0273